Vanliga frågor

När har mässan öppet?
Mässan har öppet varje dag från kl. 08:30. Vi stänger olika tider: onsdag kl. 21:30, torsdag kl. 21:00, fredag kl. 21:00, lördag kl. 21:00 och söndag kl. 18:00

Om man har en biljett till Gothenburg Horse Show kommer man in på mässan med den också?
Absolut! Du kommer in på EuroHorse samma dag som du har biljett till tävlingarna inne på Scandinavium. Vill du köpa en separat entrébiljett till mässan går det självklart också bra. Ett tips från oss är att spendera en dag i Scandinavium och en dag på mässan, då slipper du stressa!

Kan jag köpa min entrébiljett på plats?
Självklart kan du göra det. Men vi rekommenderar dig att köpa den online innan mässan, då får du ett bättre pris! Mer biljettinfo ser du här »

Min son är 5 år, behöver jag köpa en entrébiljett till honom?
Nej, alla barn under 7 år går in gratis.

Vad är det för aktiviteter som händer på mässan?
Klicka här för att se en översikt på mässans alla aktiviteter »

Får jag ta med min hund?
Självklart!

Vi hade tänkt äta på mässan, vad finns det att välja på?
Vi har en Food Court med flertalet olika maträtter. Du kan välja bland smörgåsar, wraps, sallad, hamburgare, bowls och fika.​ Sen kan ni även äta på någon av husets alla restauranger. Kombinera räkmackan på Heaven 23 med den vackra utsikten över hela Göteborg. Provsmaka er genom Italien på Ristoria, njut av närproducerat på vår moderna bistro West Coast eller ta hissen till Upper House Dining uppe bland molnen. Passa på att boka ett restaurangbesök i samband med EuroHorse »

Händer det något speciellt på kvällarna efter avslutade tävlingar?
Det gör det verkligen! I Gothia Towers lobby är det DJ och dansgolv. Mingla efter dagens alla intryck och skåla för och med vinnare. Allt till ett skönt sorl av musik, härlig stämning och god dryck i baren. Läs mer här »

Jag har köpt biljett till EuroHorse, men inte fått mina biljetter än. Vad gör jag?
Kontakta tickets@svenskamassan.se för biljettfrågor.