Har du köpt biljett till Gothenburg Horse Show ingår även inträde till EuroHorse-mässan samma dag, hela dagen. Du som har biljett till tävlingarna under tisdag och onsdag kan även komma in på mässan med samma biljett under hela torsdagen. Vill du enbart gå på mässan finns det självklart entrébiljetter att köpa specifikt till den!

Öppettider*

Torsdag 22 februari 08:30-21:00
Fredag 23 februari 08:30-21:30
Lördag 24 februari 08:30-21:00
Söndag 25 februari 08:30-18:00

*Med reservation för ändring av tider

Biljettpriser

Vuxen (från 18 år)
Online: 130 kr (160 kr vid köp på plats)

Pensionär samt ungdom (7 – t.om. 17 år)
Online: 110 kr (130 kr vid köp på plats)

Barn under 7 år går in gratis på EuroHorse.

Till biljettshoppen »

Fotografering
Fotografering och videoupptagning kommer att ske på mässan. Som deltagare, när du går in på mässan ger du ditt samtycke att blir fotograferad och filmad automatiskt, samt att resultatet kan läggas ut på Internet samt användas i form av marknadsföring av Svenska Mässan Gothia Towers och dess evenemang. Materialet kan även användas av Svenska Mässan Gothia Towers utställare och partners. Dessa bilder och filmer kommer att hanteras ansvarsfullt av Svenska Mässan Gothia Towers och olämpliga, diskriminerande eller kränkande bilder kommer att raderas.

Ni hittar våra filmer och fotografier på mässans webbsida och på mässans Facebook-sida, välkomna att ta del av våra filmer och fotografier under och efter mässan.

Köp biljett

Biljett