Press och media

Senaste nyheterna och pressreleaserna

Stor entusiasm och glädje på EuroHorse

Årets EuroHorse, som stängde söndag 25 februari, gav en vink om att den dystra konjunkturen kan vara på väg att vända. – Mässan visade tydligt att intresset för hästen är på topp. Och att många nu vågar investera igen, säger Klas Pettersson, affärsansvarig för EuroHorse. EuroHorse, norra Europas...

En lugn yta mitt i vimlet

  Tillsammans med Passalen erbjuder vi dig som mässbesökare en lugn yta för pauser. En dag på mässan innehåller många intryck och ibland kan det vara skönt att komma ifrån en stund. I entré 2, mitt emot Liseberg, finner du en lugn oas. Ytan är möblerad av Rekomo.

Se GHS-livesändningar hos oss

  För att ge fler möjlighet att ta del av årets hästfest kommer vi tillsammans med Gothenburg Horse Show att sända GHS-live inne på mässan. Vi visar GHS-livesändningar på tre olika ställen inne på mässan: Café Stallbacken, mässans Food Court och Boxen Bar. Perfekt för dig som inte har biljet...

Pressreleaser från utställare

Läs releaser

Kontaktperson

Emma Groth, marknadsansvarig
031-708 80 91
emma.groth@svenskamassan.se

Bilder från EuroHorse

Till Flickr

Filmer från EuroHorse

Logotyper

EuroHorse logo

EuroHorse logotyp i EPS-format

EuroHorse logotyp i PNG-format

EuroHorse logotyp i JPG-format

Vilken fil ska jag välja?

EPS

Passar om du använder t ex Illustrator, Photoshop, InDesign eller annat rit-, layout- eller bildredigeringsprogram.

PNG och JPG

Passar till webb-publicering och till t ex Word, Excel, Powerpoint eller annat ordbehandlings-, kalkyl- eller presentationsprogram.

 

Pressackreditering

Du som är journalist, fotograf eller har ett likvärdigt redaktionellt uppdrag är välkommen att ansöka om pressackreditering till EuroHorse. Ansökan ska göras i förväg och besked om beviljad ackreditering meddelas tidigast två veckor innan mässan öppnar.

I ansökan behöver du beskriva ditt uppdrag samt var vi kommer kunna ta del av det publicerade materialet, tryckt eller digitalt. Detsamma gäller för dig som är bloggare eller har stora sociala medie-konton.

På begäran av våra utställare och samarbetspartners ackrediterar vi inte annonssäljare eller säljare av reklamtext och TV-medverkan.

Ansök om ackreditering