Varför ställa ut?

På EuroHorse får ni mest hästkrafter för pengarna. Hit kommer årligen cirka 80 000 besökare med ett gemensamt intresse – hästar och ridsport. Här träffar ni ridsportens entusiaster som är ute efter den bästa shoppingen. På EuroHorse 2023 handlade genomsnittsbesökaren för cirka 2 700 kronor (+28% jämfört med 2020). Mässan hade 76 330 besökare och 206 utställare från 13 länder.

  • Gör bra affärer på mässan, där köpkraften ökar för varje år
  • Exponera och stärk ditt varumärke rakt in i målgruppen
  • Konkurrensbevaka och träffa kollegor ifrån branschen

Läs mer om varför ni ska ställa ut (PDF) »

Ina Forssén
Pomme Equestrian

För oss är det viktigt att få träffa våra kunder ansikte mot ansikte, i och med att vi säljer online. EuroHorse ger oss den möjligheten. Vi är ett ungt företag som säljer egendesignade ridkläder med modern framtoning: flexibla, mycket stretchmaterial, med fokus på funktion. Årets mässa var perfekt för oss.

Pernilla Tulesjö
ALFAB

Gensvaret var helt fantastiskt! Vi hade med fem hästlastbilar till mässan. Den största, 12 meter långa Alfab Limited Edition, kostar 5,3 miljoner. Vi sålde en sådan direkt på mässgolvet och fick ytterligare en seriös intressent. Dessutom har vi sålt ett dussintal tvåhästarsbilar av stuterimodell. För oss är EuroHorse den perfekta mötesplatsen, vi älskar att komma hit.

Cecilia Lorenz
Western Tack & Fashion

För oss var det första året på EuroHorse – men inte det sista! Vi har sålt massor av hattar, boots och ridjeans. Framförallt av exklusiva märken som Ariat och Rock & Roll Denim. Det har varit över all förväntan, helt makalöst. Vi var snabba att boka plats till nästa år.

90%

av utställarna gav helhetsintrycket betyget mycket bra/bra.

92%

av utställarna planerar att ställa ut även nästa gång.

85%

av utställarna räknar med försäljning efter mässan som resultat av medverkan.

87%

av besökarna gav helhetsintrycket mycket bra/bra.

94%

av besökarna köpte något på mässan.

99%

av besökarna planerar att besöka EuroHorse nästa gång.

Vad tycker andra?

Läs citat från tidigare utställare.

Genomsnittsbesökaren handlar för 25% av sin årskonsumtion inom häst- och ridsportstillbehör.