Varför ställa ut?

Därför ska ni ställa ut »

På EuroHorse får ni mest hästkrafter för pengarna. Hit kommer årligen cirka 80 000 besökare med ett gemensamt intresse – hästar och ridsport. Här träffar ni ridsportens entusiaster som är ute efter den bästa shoppingen. På EuroHorse 2019 handlade genomsnittsbesökaren för cirka 2 000 kronor. Mässan hade 83 582 besökare och 232 utställare från 14 länder.

  • Gör bra affärer på mässan, där köpkraften ökar för varje år
  • Exponera och stärk ditt varumärke rakt in i målgruppen
  • Konkurrensbevaka och träffa kollegor ifrån branschen

Boka monter »

Citat från utställare 2019

”Jag har varit med här i 38 år, årets mässa var en av de bästa! Vi har haft full fart i montern och har bl a skrivit kontrakt om att inreda ett stall med 20 boxar, en affär i 300 000-kronorsklassen. EuroHorse är viktigt för oss. Vi har förväntningar på mässan och de blev uppfyllda, återigen.”

Gerry Österholm, Jaba


”Vi är jättenöjda! Vi hade ett väldigt bra flöde i montern, där vi visade vårt utbud av gyminspirerade ridsportkläder med fyrvägsstrech, quick dry-funktion, fickor för förvaring av mobiltelefon, m m. Vi märkte också ett stort intresse för våra hästsportartiklar som schabrak i meshmaterial och täckespaddar som motverkar skavsår. Det var första gången vi var med på EuroHorse, normalt sett säljer vi bara på nätet. Men det var väldigt givande att få möta våra kunder – det vill vi göra om. Vi har redan bokat plats till nästa år!”

Madelene Törnblom, Maya Delorez

”Det här var kanon! Vi var med på EuroHorse för tredje gången och årets mässa var den bästa hittills för vår del. Vår specialitet är måttsydda stövlar och boots, som kunden kan designa själv utifrån färg och form. Men leveranstiden är upp till fyra månader och folk har alltmer bråttom så vi erbjuder också färdiga skor och accessoarer. Vi hittade verkligen rätt målgrupp på mässan och sålde väldigt bra. Vi är tillbaka nästa år.”

Johanna Ljungmark, Amazona Sueca


”Våra förväntningar överträffades med råge – vi är väldigt, väldigt nöjda! Det här var första, men definitivt inte sista, gången vi ställde ut på EuroHorse. Vi har skrivit flera offerter och sålde även en Lovol-traktor med lastare direkt på mässgolvet, en affär på närmare 200 000 kronor. Också ridbaneharven blev en storsäljare. Ja, vi sålde av alla produkter vi hade med på mässan, även balgripar, hindervagnar, m m. Vi hade många givande kundsamtal och fick nya idéer inför framtiden. Nästa år satsar vi på en ännu större monter.”

Fredrik Svensson, Kellfri

 

82 %

av utställarna gav helhetsintrycket betyget mycket bra/bra

92 %

av besökarna gav helhetsintrycket mycket bra/bra

93 %

av besökarna köpte något på mässan

95 %

planerar att besöka EuroHorse 2020