Ridsport + teknik = sant

Vad är egentligen Hack-A-Horseathon? Det är en mötesplats för innovation där vi utgår ifrån det gemensamma intresset häst. Vi ses i monter B06:10!

Träffa Elsa Högberg och Lisa Filipsdotter!

Du har väl inte missat att tjejerna bakom instagramkontot kepphastar och Stallet Smultronbacken kommer att vara på EuroHorse och berätta om DIY och entreprenörskap?

Hack-A-Horseathon på EuroHorse

Vad är egentligen Hack-A-Horseathon? Det är en mötesplats för innovation där vi utgår ifrån det gemensamma intresset häst. Här får du svaren på frågor som till exempel hur man kan dra nytta av teknik och design inom hästsporten, hur 3D Printing fungerar och hur man gör för att printa sin häst. Som besökare får du bland annat testa på att programmera din egen reflexväst och lära dig om digitalt skapande. På plats är bland andra Elsa Högberg och Lisa Filipsdotter från Stallet Smultronbacken som berättar om DIY och entreprenörskap. Det kommer också att finnas ett showroom som visar inspirerande prototyper och projekt. Vi kommer ha flera workshops med inspirerande personer som verkar i gränslandet mellan häst, tech, innovation och design.

Vi ses i monter B06:10!

Hack-A-Horseathon

Arrangörer
EuroHorse logo  Logo  Rise logo  Learning Labs Logo

Sponsorer
     itiden logo

Medverkande
Yrgo logo  Creuna logo  Vinnova  Datatjej logo    Billdals  hellbjorn logo  Scopey logo   evry logoSaab logo      makertjej logo  Qualis logo