EuroHorse 2018 handlade genomsnittsbesökaren för cirka 2 500 kronor. Mässan hade 79 062 besökare och 212 utställare från 15 länder.

  • Gör bra affärer på mässan, där köpkraften ökar för varje år
  • Exponera och stärk ditt varumärke rakt in i målgruppen
  • Konkurrensbevaka och träffa kollegor ifrån branschen

Citat från utställare 2018

”Vi har haft mycket folk i montern, fått mycket positiv feedback på våra produkter, kläder till ryttare, och sålt väldigt bra. Årets mässa har varit en av de absolut bästa för oss. Vi är väldigt nöjda.”

Malin Sääf, Kingsland AB


“Vi är supernöjda med årets mässa! Förutom våra lädervaror valde vi att släppa vår nya kollektion med kläder här på EuroHorse, den finns inte ens på vår hemsida än. Responsen har varit helt otrolig, vi har haft ett jättetryck i montern alla dagar. EuroHorse betyder mycket för oss. Det är här vi träffar våra kunder, då vi inte har någon butik här i Sverige.”

Eva Sjödelius, platschef, PS of Sweden

”Det här var en riktig hit! Vi var med för första gången på EuroHorse och vi har fått väldigt bra respons för våra byggsystem: väggar, tak och stommar. Vi har fått väldigt många förfrågningar och får vi någon affär de närmsta veckorna efter mässan är vi väldigt nöjda. Och det tror jag vi får.”

Admir Alibasic, Nova Panelsystem


”Jag har varit med här i 17 år. Första året stod jag ensam i montern och lyckades sälja en enda produkt. Nu säljer vi så mycket som vi orkar! Årets mässa var den bästa någonsin för vår del. Våra keramiska textilier säljs idag över hela världen, men EuroHorse förblir den viktigaste mässan för oss.”

Erland Beselin, VD, Back on Track


Exponera ditt företag

Vi erbjuder spännande och relevanta kanaler där du och ditt varumärke kan exponeras, t ex annonser i tidningar och på webben. På mässan finns även möjlighet till exponering på väl synliga platser kring mässområdet (utöver din monter).
Se sponsring och partnermöjligheter här

 

Western, islandshäst, rasförening eller hundutrustning

Här har du som håller på med westernridning, Islandshästar, är med i en rasförening eller säljer hundrelaterade produkter möjlighet att boka in dig på ett av våra torg till ett förmånligare pris. 84 % av våra besökare har egen häst (75 000) och mer än 50 % har hund! Se vårt specialerbjudande för dig här.

79 %

av utställarna gav helhetsintrycket betyget mycket bra/bra

91 %

av besökarna gav helhetsintrycket mycket bra/bra

92 %

av besökarna köpte något på mässan

84 %

planerar att besöka EuroHorse 2019