För utställare

Norra Europas största mötesplats för alla hästälskare
Boka monter här »

EuroHorse får ni mest hästkrafter för pengarna. Hit kommer årligen 80 000 besökare med ett gemensamt intresse – hästar och ridsport. Här träffar ni ridsportens entusiaster som är ute efter den bästa shoppingen.

Välkommen att ställa ut på norra Europas största mötesplats för alla hästälskare, vi ses på EuroHorse den 31 mars – 4 april 2021!

Därför ska ni ställa ut »

Veronica Börjesson
Tilva Stålsmycken

"För oss var det första gången på EuroHorse – men absolut inte den sista! Det var tätt med besökare i vår monter och vi sålde  enormt bra, faktiskt bättre än på någon annan mässa vi varit med på."

Louise Fagersen
Fager Design

”Vi var med på EuroHorse för andra året och hade ett enormt tryck i vår monter! Till nästa år räknar vi med att fördubbla vårt bettsortiment och även komplettera med kläder och en ny säkerhetsgrimma. Vi lär behöva en större monter på EuroHorse 2021!"

Peder Schiöler
Abetong

"Det är viktigt för oss att synas på EuroHorse, så att hästfolket vet vad vi erbjuder. På mässan diskuterade vi många olika lösningar. Dessa processer tar sin tid men vi vet sedan tidigare, vi är ju med på mässan varje år, att den här typen av goda samtal ofta leder till affärer på sikt."

Charlotte Ankarcrona
Equipe Saddles

"Vår försäljning på EuroHorse i år var fullt jämförbar med i fjol, trots att det då var världscupfinaler och en extra mässdag. Vi är helt säkert tillbaka på EuroHorse igen 2021."

Citat från utställare 2020

”Årets EuroHorse var den bästa vi varit med på! En vecka efter mässan hade vi sålt tolv hästbilar i halvmiljonklassen och en stor hästbuss med en prislapp på runt fyra miljoner. Dessutom har vi fått många intressanta leads att jobba vidare med. Ett superresultat, med andra ord! Vi är självklart tillbaka på EuroHorse 2021”

Peter Jansson, Kingsröd


”Oj, oj, oj – den här mässan var helt bananas! Intresset för våra produkter, framförallt skärp i stretchmaterial i ett par hundra olika färger, var helt extremt. Vi ökade vår försäljning med över 300 procent på årets EuroHorse – det säger väl allt. Vi är väldigt nöjda och har redan bokat samma plats nästa år. Men då måste vi ha mer personal i montern för att hinna med alla kunder”

Jenny Peterson, Jenny P

”Vi var med på EuroHorse för tredje gången, och detta var den bästa mässan överhuvudtaget för vår del. Intresset var enormt! Vi är agenter för det danska märket Blue Hors och växer kraftigt på den svenska marknaden just nu med en komplett serie av riktigt vassa fodertillskott och vårdprodukter för hovar, päls och läder. På mässan blev t ex vår pälsglansspray SuperShine en riktig storsäljare. Vi har bokat samma plats på EuroHorse nästa år.”

Sofia Apoy, RS Equestrian


”Jag är själv hoppryttare och har varit med och utvecklat det helt nya elitprogrammet för ridsport på högskolenivå, en fyraårig kandidatutbildning som man läser på 75 procents fart. På mässan ville vi berätta om utbildningen och locka sökande. Vi mötte helt rätt målgrupp på EuroHorse och hade många givande samtal med monterbesökare. Ett 40-tal personer anmälde sitt intresse för utbildningen. Vi är mycket nöjda med det utfallet.”

Niklas Helsignius Måneskiöld, Högskolan i Halmstad

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Missa inte chansen att få senaste nytt från EuroHorse.