Information gällande EuroHorse 2022

Under januari har Folkhälsomyndigheten och regeringen informerat om flertalet smittskyddsåtgärder för att minska smittspridningen i samhället. Flera av dessa åtgärder påverkar oss som mässarrangör. Åtgärderna innebär bl.a. kraftiga publikbegränsningar, strikta regler kring avstånd samt krav på vaccinationsbevis.

I början av januari meddelade vi våra utställare och besökare att vi avvaktar till slutet av januari med besked gällande årets genomförande, eftersom det då fanns en förhoppning om att samhället inom kort skulle öppna upp igen.

Tyvärr är vi i ett fortsatt väldigt osäkert läge. Den stora osäkerhetsfaktorn gör att det inte längre är möjligt för oss att avvakta eller fortsätta planeringen inför att eventuellt öppna EuroHorse 2022. Våra besökares och utställares hälsa är vår högsta prioritet och med respekt för allas vår planering är vi nu i ett läge där vi tyvärr tvingas att ställa in EuroHorse 2022. Det är ett mycket tråkigt besked vi nu tvingas att ge, vi hade sett fram emot att välkomna utställare och besökare till årets hästfest.

I dag meddelar Gothenburg Horse Show att även de ställer in sina tävlingar, läs mer på deras hemsida. Seminariedagen Hästföretagarforum, som arrangeras gemensamt av EuroHorse och Gothenburg Horse Show, kommer att genomföras fysiskt och/eller digitalt den 24 februari. Biljettsläpp planeras under v. 4.

Du som är anmäld som utställare på EuroHorse 2022 eller har köpt biljett till mässan har blivit kontaktad via mail.

Vi ses på EuroHorse den 23-26 februari 2023! Ta hand om er.