Från världscupfinaler till räkmackor

Var tar du hissen direkt från hotellrummet ner till tävlingarna och shoppingen? När kan du glida på en räkmacka under fem festliga dagar? Under EuroHorse och Gothenburg Horse Show såklart! Detta är hästfesten där du har allt under samma tak: dubbla världscupfinaler, shopping, hotell, spa, lyxiga restauranger, dansgolv m.m.

Mässan EuroHorseDen 37 april är det återigen dags för dubbla världscupfinaler i Scandinavium. Detta innebär att det pulserar extra mycket i hjärtat av Göteborg i början av april nästa år. I samband med tävlingarna arrangeras en av de största hästmässorna: EuroHorse.

Utöver den engagerade publiken kommer även många av världsryttarna till hästfesten i Göteborg. En viktig faktor till att eliten samlas här är för att man har allt under samma tak: du kan ta hissen från hotellrummet direkt till stallet och framridningen. Svenska Mässan och Scandinavium bildar tillsammans en av få anläggningar i världen som klarar av ett hästevenemang i den här storleken, mitt i centrala Göteborg!

Missa inga klasser – spendera en extra dag på mässan
På EuroHorse shoppar du allt inom häst- och ridsportsutrustning samt upplever fartfyllda uppvisningar i paddocken. Med tanke på allt som händer under hästfesten är det svårt att hinna med både tävlingar och mässa på samma dag. Varför inte spendera en extra dag på mässan och strosa runt i lugn och ro utan risken att missa några klasser?

Hur samlar du energi?
Vi är alla olika och efter en lång dag med tävlingar och shopping laddar vi om på olika sätt. På Svenska Mässan och Gothia Towers finner du mängder av olika alternativ. Är du kanske typen som gärna samlar energi i utomhuspoolen 55 meter upp på Upper House Spa? Eller du kanske hellre njuter av den omtalade räkmackan på Heaven 23 med utsikt över hela Göteborg? Eller varför inte avrunda med vännerna på dansgolvet nere i Gothia Towers lobby? Alternativen är många och hästfesten är till för alla!

Din inbjudan!
Varmt välkommen, detta är helt enkelt din inbjudan till hästfesten EuroHorse på Svenska Mässan och Gothia Towers i Göteborg den 37 april.

  Du köper din entrébiljett till mässan här »

Faktaruta EuroHorse

  • 20 000 kvadratmeter stor mässyta, det vill säga två hektar, ungefär som en mindre hästgård.
  • Ca 220 utställare.
  • Arrangeras varje år av Svenska Mässan i anslutning till Gothenburg Horse Show.
  • Startade 1992.
  • EuroHorse är en av världens största hästmässor.