Dressyrclinic med Jessica Jackobsson x2

  • fredag / 05 april / 2019
  • 13:00-13:30

Beskrivning

– en inspirerande clinic i dressyr där Jessica och Jessica visar att det med rätt träning går att ta de flesta hästar, oavsett ras, långt inom dressyren.

Jessica Jakobsson med K i efternamnet, rider och tävlar dressyr upp till Medelsvår C på sin travhäst Lulu Face som hon själv har ridit in och utbildat. De har även kvalat till Medelsvår B och tränar nu för fullt för debuten. Tidigare har Jessica bland annat hållit i en dressyrclinic på Flyinge och varit med i Ridpodden där hon har berättat om hur hon har omskolat och utbildat flera travhästar till ridhästar.
Jessica Jacobsson med C i efternamnet, har en nordsvensk brukshäst, Nitro, som hon tricktränar och tävlar dressyr med. Jessica har ridit in Nitro själv och hittills har de startat till och med Lätt B:2 med placeringar och fina procent. De tränar nu på den förvända galoppen, skänkelvikningar mm för att i sommar starta sin första Lätt A. Jessica och Nitro har bland annat varit på Sweden International Horse Show några år och visat upp sig.

Dressyrclinic

Upplev allt som händer i paddocken!

Det enda du behöver är en entrébiljett till mässan.