Upplev EuroHorse

- vilken hästfest!

- vilken hästfest!

Full aktivitet i paddocken

Tidsresor, poliser och en ovanlig häst – vad händer egentligen i paddocken?
Här upplever du fartfyllda uppvisningar, allt från western till den lilla hästen med stort ego…

Inspireras av Johanna Lassnack

Succén från 2017 är tillbaka! Johanna Lassnack – Ryttarinspiration och EuroHorse bjuder in till en oförglömlig föreläsning.

Hunduppvisningsområdet

Fyra ben, päls, oändligt med kärlek och lyckligast när de får uppmärksamhet och sysselsättning tillsammans med sin tvåbenta människa… Likheterna är många mellan häst och hund och många är det som älskar, tränar och fascineras av båda.

Är du hästföretagare?

Hästföretagarforum är ett seminarium som arrangeras av Gothenburg Horse Show och EuroHorse gemensamt i samband med världscuptävlingarna i Göteborg.

Räk-na med forskning i hästväg

Kan vi locka med en stor portion räksmörgås tillsammans med en god portion hästkunskap? EuroHorse arrangerar i samarbete med Chalmers tekniska högskola en lunchpresentation.

After Ride

Efter tävlingarna på Scandinavium finns det bara ett ställe att ses på, i hotellbaren och loungen på Gothia Towers så klart!

Inhysningssystem vid svenska ridskolor – vad spelar det för roll?

Jenny Yngvesson, lärare och forskare vid SLU, leder just nu ett projekt som fokuserar på svenska ridskolors hästvälfärd, arbetsmiljö, säkerhet, pedagogik och filosofi. På EuroHorse under fyra tillfällen berättar hon mer om den roll inhysningssystemen spelar.