Vårt hunduppvisnings­område

Fyra ben, päls, oändligt med kärlek och lyckligast när de får uppmärksamhet och sysselsättning tillsammans med sin tvåbenta människa… Likheterna är många mellan häst och hund och många är det som älskar, tränar och fascineras av båda.

EuroHorse kommer Svenska Brukshundklubben, SBK, att i sin monter prata om sin stora verksamhet som finns på över 300 lokalklubbar runt om i landet, ge träningstips och ha en mängd hundar av skiftande ålder samt raser. De kommer kort sagt prata hund, hund och mera hund med alla som känner för det.

Den röda uppvisningsmattan kommer att vara platsen för uppvisningar av SBK:s frivilligverksamhet, det vill säga försvarsmaktshundar med förare, cirkuskonster, tävlingslydnad, samarbetslekar/vardags-bra-övningar, nosework och rallylydnad. Varför inte titta förbi och bli inspirerad eller bara skaffa nya hundidoler?

Se program för torsdag här »

Se program för fredag här »

Se program för lördag här »

Se program för söndag här »

Du är varmt välkommen att klappa på våra fyrbenta små vänner, prata med oss och kanske få tips om hur du kan få ut ännu mera av det egna hundägandet. En hund älskar all form av samarbete med sina människor, vi kan visa och ge tips på vägen.