Hästföretagarforum

Trender, framgångsrika hästföretagare och debatt om djursjukvård. Välkommen 22 februari 2018

Trender, framgångsrika hästföretagare och debatt om djursjukvård. Välkommen 22 februari 2018

Morgondagens ridskola, kundvård, juridik, förhandlingstips, trender och debatt om försäkringspremier och djursjukvård. Det var några av ämnena när Hästföretagarforum arrangerades onsdagen den 22 februari på Svenska Mässan i Göteborg, som vanligt i anslutning till Gothenburg Horse Show och EuroHorse.

2017 års Hästföretagarforum bjöd på ett späckat program för alla som är intresserade av företagarfrågor i hästnäringen. Programmet fokuserade dels på trender, dels på att spara pengar och göra smarta affärear. Deltagarna fick bland annat höra Torstensons resa från hästintresserad familj till Sverigeledande inom hästtransporter. Dessutom kom Christel Prinsén, som utsetts till Sveriges bästa förhandlare.
Som kronan på verket kom Pether Markne och berättade om sin företagarresa som mycket handlar om det korta och långa perspektivet, att starta nytt, omvärdera, prioritera och hitta nya vägar och finansieringsmöjligheter.

 

Dagens sista programpunkt tog upp det aktuella ämnet om skenande djursjukvård och försäkringspremier. Det var med andra ord en dag med intressanta diskussioner under årets Hästföretagarforum!

För mer information om forumet; se www.hastforetagarforum.se

För mer information kontakta:

Marie Lundmark, projektledare
0703-138887
marie.lundmark@ellberga.com

Om Hästföretagarforum:
Hästföretagarforum är en seminariedag för och med företagare i hästbranschen. Forumet arrangerades för åttonde gången av Gothenburg Horse Show och EuroHorse den 22 februari 2017. Samarbetspartners till Hästföretagarforum 2017 är Jordbruksverket, Vinnova, SP, LRF Häst, Länsförsäkringar och Hippson. www.hastforetagarforum.se