Föreläsning med Ryttarinspiration

Johanna Lassnack

Succén från 2017 är tillbaka! Johanna Lassnack – Ryttarinspiration och EuroHorse bjuder in till en oförglömlig föreläsning. Alla dagar kl 11-12, 200 platser varje dag.

JUST NU!
30 % på din biljett, ange någon av följande koder i vår biljettshop, beroende på vilken dag du vill gå.

lassnacktors
lassnackfre


Ryttarinspiration grundades och drivs av Johanna Lassnack, föreläsare, entreprenör och coach för unga idrottare. I oktober 2013 startade hon Ryttarinspiration och har sedan dess blivit en av ridsportens mest uppskattade föreläsare och inspirerat och hållit föredrag för tusentals idrottare runt om i hela Sverige.

Under mässan kommer ett exklusivt antal personer få möjlighet att ta del av en tillställning fylld av kunskap, skratt och värdefulla tips.

I din platsbiljett ingår utöver sittplats under föreläsningen en välfylld goodiebag med produkter och erbjudanden exklusivt för dig som deltagare. Eventet kommer samla folk från hela landet med kunskap på olika nivå och inom varierade segment – välkommen!

Observera att förutom biljett till föreläsningen måste du även ha en entrébiljett till EuroHorse eller Gothenburg Horse Show samma dag för att komma in på mässområdet!

Köp biljetter här >>

Vi ses där, varma hälsningar,
Teamet bakom EuroHorse & Ryttarinspiration

Huvudsponsor:
Logo Horsemeup

Sponsor

Tortensons logo