Föreläsning med Ryttarinspiration under EuroHorse 2017

Föreläsning Ryttarinspiration

FÖRELÄSNINGEN MED JOHANNA LASSNACK LÖRDAG 25 februari – SLUTSÅLD!

Nu meddelar Johanna att hon håller en föreläsning till på lördagen. Lördagens föreläsning är med 100 % Johanna och 100 % Ryttarinspiration.  Lördagen den 25 februari kl 15.15 – 16.30 är föreläsningen och den handlar om vad som händer under hjälmen. För endast 50 kr får du garanterad sittplats och en snackspåse.

OBS! Slutsålt även till lördagen!


 

TORSDAGENS FÖRELÄSNING ÄR SLUTSÅLD

För första gången någonsin bjuder EuroHorse tillsammans med Ryttarinspiration in till en oförglömlig föreläsning. Lördagens föreläsning presenteras i samarbete med vår huvudsponsor horsemeup.se samt sponsorerna KRAFFT och K9.

Ryttarinspiration grundades och drivs av Johanna Lassnack, föreläsare, entreprenör och coach för unga idrottare. I oktober 2013 startade hon Ryttarinspiration och har sedan dess blivit en av ridsportens mest uppskattade föreläsare och inspirerat och hållit föredrag för tusentals idrottare runt om i hela Sverige.

Under mässans första dag torsdagen den 23 februari, kl 10.00-11.15 kommer ett exklusivt antal personer få möjlighet att ta del av en tillställning fylld av kunskap, skratt och värdefulla tips. Efter föreläsningen kommer ett härligt gäng välkända profiler inom rid- & bloggvärlden gästa och intervjuas av Johanna för att dela med sig av sin syn på hur ridsporten utvecklas, förändras och egna erfarenheter.

Läs mer om våra gästande profiler; Nellie Berntsson, Paulina Althin, Michelle Cranning Hillgren, Theodora Dörring, Johanna Due Boje, Julia Hallberg, Pontus Hugosson & Thomas Fasteus längre ner på sidan!

I din platsbiljett ingår utöver sittplats under föreläsningen en välfylld ”gottepåse”, goodiebag med produkter och erbjudanden exklusivt för dig som deltagare. Eventet kommer samla folk från hela landet med kunskap på olika nivå och inom varierade segment – välkommen!

Observera att förutom biljett till föreläsningen måste du även ha en entrébiljett till EuroHorse eller Gothenburg Horse Show samma dag för att komma in på mässområdet!

Köp biljetter här >>

Vi ses där, varma hälsningar,
Teamet bakom EuroHorse & Ryttarinspiration

ryttarinspiration-eurohorse-omslag