Översikt EuroHorse

22-25 februari 2018

22-25 februari 2018

Vi har allt för dig som älskar hästar, det är på vår hästfest det händer! Hit kommer årligen 80 000 besökare med ett gemensamt intresse – hästar och ridsport. EuroHorse är årets absoluta höjdpunkt och hit färdas entusiaster från hela landet. Du ser western, islandshästar, dressyr, hästhantering, polishästar och mycket mer. Du shoppar allt inom häst- och ridsportutrustning och lär dig mer om rasföreningar, avel och svensk hästnäring.

Klicka här för att se kallkartan över mässområdet »

ikon mässa

MÄSSA

EuroHorse är norra Europas största mötesplats för alla hästälskare. Här får du inspiration, shoppar och upplever fartfyllda uppvisningar i paddocken.

deals-ikon

UTSTÄLLARE

Ta på dig spenderarbyxorna! Här shoppar du loss bland hundratals varumärken och utställare som vill träffa just dig.

hund-ikon

HUNDUPPVISNINGSOMRÅDE

Svenska Brukshundklubben är på plats och pratar hund samt bjuder på flera uppvisningar. Här får du träningstips och chansen att klappa på våra fyrbenta små vänner.

ikon-mingelAFTER RIDE

Efter tävlingarna på Scandinavium finns det bara ett ställe att ses på, i hotellbaren och loungen på Gothia Towers så klart!

ikon-paddock

PADDOCK

Tidsresor, poliser och en ovanlig häst – vad händer egentligen i paddocken? Här är det fart och fläkt, allt från westerninslag till dressyruppvisning med Per Waaler.

Ryttarinspiration-ikon

RYTTARINSPIRATION

Succéföreläsningen med Johanna Lassnack – Ryttarinspiration är tillbaka. Här utlovas kunskap, skratt och värdefulla tips.

hästforetagarforum-ikon

HÄSTFÖRETAGARFORUM

Hästföretagarforum är ett seminarium som arrangeras av Gothenburg Horse Show och EuroHorse gemensamt i samband med världscuptävlingarna i Göteborg.

king size-ikonKING SIZE & SCIENCE

Kan vi locka med en stor portion räksmörgås tillsammans med en god portion hästkunskap?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av exklusiva tävlingar, information samt de senaste nyheterna om EuroHorse 2018.