Upplev EuroHorse

- uppvisningar i paddocken, hunduppvisningsområdet, Horse Talk på scenen, käpphästhoppning, dagens häst, pyssla rosetter, DJ-kvällar m.m.

- uppvisningar i paddocken, hunduppvisningsområdet, Horse Talk på scenen, käpphästhoppning, dagens häst, pyssla rosetter, DJ-kvällar m.m.

Full aktivitet i paddocken

Tidsresor, poliser och en av våra världsstjärnor – vad händer egentligen i paddocken? 
Här upplever du allt från western till Svenska Ridportsförbundets livepodd med Malin Baryard-Johnsson och Cecilia Bergåkra. Vill du rida själv? Då är du varmt välkommen att testa på vår prova-på-ridning!

Hunduppvisningsområdet

Fyra ben, päls, oändligt med kärlek och lyckligast när de får uppmärksamhet och sysselsättning tillsammans med sin tvåbenta människa… Likheterna är många mellan häst och hund och många är det som älskar, tränar och fascineras av båda. Välkommen till hunduppvisningar och prova-på med Burgårdens gymnasium.

Horse Talk på scenen

Under mässan får du chansen att ta del av spännande föreläsningar, Horse Talk, på vår scen i E-hallen.

Käpphästhoppning för alla

Hopp och lek! I monter B07:06 är det fritt fram för alla att hoppa vår käpphästbana. Mässans hinder står redo, är du? Hoppning sker på egen risk.

Dagens häst

Varje dag presenteras dagens häst i en av våra hagar. Här får du veta mer om dagens ras och dess historia.

Gör din egen prisrosett

Hur roligt vore det inte att gå hem med en liten prisrosett, helt gratis? En rosett som man dessutom har skapat själv? I monter B08:76 hos MG Events & MG Shop kan du pyssla tillsammans med elever från Burgårdens Gymnasium. Här får du göra din egen prisrosett och färglägga teckningar. Det går också bra att beställa rosetter av MG Events till din klubb.

DJ-kvällar i loungen

Efter tävlingarna i Scandinavium finns det bara ett ställe att ses på: i hotellbaren och loungen på Gothia Towers så klart! Mingla efter dagens alla intryck och skåla för och med vinnare. Allt till ett skönt sorl av musik, härlig stämning och god dryck i baren.

Vi smygstartar redan på onsdag 3 april med DJ 19.00-24.00.
Varmt välkommen!

Är du hästföretagare?

Hästföretagarforum är ett seminarium som arrangeras av Gothenburg Horse Show och EuroHorse.