Utställare

Plastplattor.se

Plats: B04:09
Plastplattor.se
Representerat företag visas med en bock
Laddar ...
Inget resultat

Beskrivning

Plastplattor i Återvunnen plast!

Den plast vi säljer (LDPE) är tillverkad av den plast vi alla slänger på återvinningsstationer. Plasten mals ned till granulat och av dem tillverkas det plastskivor i diverse olika mått och tjocklekar. Produktionen sker i Danmark. Dvs vi använder ingen plast som kommer från nyupptagen olja, vilket ligger helt rätt i tiden. Redan använda plastprodukter får således nytt liv igen, nu i form av plastskivor.

Standardmåtten är 3000x1500mm och 2400x1200mm, men "alla" mått är möjliga att ta fram. Standardtjocklekar är 3, 6, 12, 15, 18 och 20mm.                                                                                                  Standardfärger är svart, ljusgrå, vit - men alla färger kan produceras.

Användningsområden

Kort sagt, till alla områden man behöver en plastskiva som inte absorberar fukt, väta eller urin. Skivorna är av solid plast och kan alltså inte mögla eller ruttna utan dess livslängd är mycket god.

Vi säljer till industrin, djurhållning, som trailergolv, kantskydd till gokartbanor, markskivor till halkbanor, skateramper.... våra kunder finns mer eller mindre överallt.

När det kommer till hästsport, och allt däromkring, är det följande områden som är störst:

- väggar till boxar

- väggar i stallgången

- spolspiltor

- golv till hästtransporter

- sparkskydd till hästtransporter

- golv i hästboxar, stallgången

- som markskydd utomhus där hästar går in/ut till hagen, eller andra delar av gården där det lätt blir sankt och "klafsigt"

Om oss

Vi har funnits som företag sedan 2009 och tråden i vår verksamhet är att sälja plastskivor (LDPE) som är tillverkade av 100% återvunnen plast, som i sin tur kan återanvändas fullt ut den dag de inte skall nyttjas mer. 

Våra produkter håller ett bra prisläge och de gör jobbet på bästa vis, oavsett om du skall bygga nytt, eller vill fräscha upp din gård. Hästarna gillar inte att bita i våra skivor.

Skivorna är UV-beständiga, ISO-certifierade och rekommenderas av Byggvarubedömningen.

Våra kunder är

Alla, kort och gott. Vissa har ett par hästar på sin gård, vissa har stora verksamheter, såsom Mantorp Hästsportarena som inrett sina gäststallar med våra skivor. Eller Östersunds Travbana.

Vi säljer skivor på pall men givetvis också till kunden som kanske behöver ett par skivor till något projekt på sin gård

Kontakta oss gärna:

Vi sitter i Sisjön i södra Göteborg.

Tel: 031 - 309 99 98
Mail: info@plastplattor.se
Hemsida: Plastplattor.se

Välkommen till vår monter för en vidare dialog!