Kom till EuroHorse och lär dig rädda liv!


Anna.EuroHorse

(Foto: Equipe fotograf Ida Linnderman)

Vågar du rädda liv grundades av Anna Gudmundsson under 2016 i Skånska Klippan. Idén utvecklades från den kunskap hon samlat kombinerat från fritid och yrke. Som hästtjej med egna ridande barn vet Anna Gudmundsson hur en vardag med hästar kan se ut, men har efter många års erfarenhet från bland annat akutsjukvården sett de värsta skadorna om olyckan väl är framme.

Med sin instruktörsutbildning i HLR (hjärt- lungräddning) började Anna föreläsa och utbilda föreningar runt om i landet om det hon kan – att rädda liv. Säker hästhantering, hur säkerhetsmedveten är du i din vardagliga kontakt med hästar? Visste du att de värsta olyckorna oftast sker vid hästhanteringen från marken och inte från hästryggen. Under en timmes öppen föreläsning berättar Anna Gudmundsson om värdefulla tips för att minimera risker i vardagen för att undvika olyckor men även vad du ska göra om olyckan väl är framme.

Välkommen till EuroHorse för att ta del av en föreläsning, lärorik för alla oavsett nivå, en föreläsning som handlar om att undvika olyckan men även om att rädda liv.

Var? Scenen i E-hallen
När? Torsdag 15.00 & Fredag 10.15

Boka din biljett till EuroHorse här: https://eurohorse.se/for-besokare/boka-biljetter/

#vågarduräddaliv #säkerhästhanteringbyAnna #Livsviktigkunskap